Frågor & Svar

PJ Auktion - Hur det fungerarNedanför hittar ni frågor & svar om hur auktionerna på Pj Auktion fungerar.

Hittar ni inte svaret på er fråga så kan ni skicka in den till oss på knappen bredvid.

Fråga: Hur fungerar reservationspris?
Svar: Reservationspris är ett pris som är satt i samråd med säljaren och som är det lägsta pris som föremålet i fråga kan säljas för. Lägre bud än reservationspriset mottages, men föremålet säljes ej till detta belopp utan säljarens godkännande. Reservationspris har röd text och texten reservationspris ej uppnåt.
Fråga: Vad är bud?
Svar: Bud är ett valfritt belopp man lägger vid budgivning på PJ Auktion.se Man kan som minst lägga 1 kr mer än vad budet ligger på auktionsobjektet.
Fråga: Vad är maxbud?
Svar: Maxbud är en funktion vid budgivning på PJ Auktion.se, där du registrerar det belopp som du maximalt önskar buda på ett specifikt objekt och där PJ Auktion därefter per automatik höjer ditt lagda bud utifall andra personer ger sig in i budgivningen. Maxbud fungerar upp till det maxbelopp som du registrerat och som budgivare är du genom denna funktion inte beroende av tillgången till dator för att vara med i en budgivning. Ett maxbud höjer alltid ditt bud med minst möjliga höjning tills ditt maxbelopp är uppnått. Maxbeloppet är endast synligt för dig som budläggare och kan inte ses av andra budgivare.


 MENY
 Startsida
 Information
 Köpvillkor
 Om PartnerJobb
 Kontakt

 Välkomna till PJ AUKTION
 Auktioner med objekt som antikt, konst, smycken, leksaker, bruksföremål,  teknik m.m. finns i Hässleholm
PJ AUKTION  
pjauktion@partnerjobb.se  
Telefon: 0451-76 93 20  
Adress: Spångatan 3  
281 41 Hässleholm